banner hrm4

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Daniƫlle Nihot en ik ben de oprichter en eigenaar van Integraal HRM. Ik heb 15 jaar ervaring binnen het HR vakgebied. Deze ervaring heb ik opgedaan bij diverse bedrijven vanuit verschillende branches, zoals zorg, bouwnijverheid, catering, verblijfsrecreatie, onderwijs, vervoer en zakelijke dienstverlening. Het HR vak draait volgens mij om balans en samenhang en daar sta ik ook voor.

Mijn persoonlijkheid en werkwijze

iconpersoonlijkheidwerkwijze

Mijn persoonlijkheid is naast enthousiast, spontaan en zelfstandig ook te kenmerken als rustig. Dit komt tot uiting in een houding, waarin luisteren op de voorgrond staat en daarna pas handelen. Deze combinatie van kenmerken zorgen ervoor dat ik binnen steeds weer nieuwe werkomgevingen snel weet heb van het totale speelveld van de organisatie, met daarbij alle voorkomende cultuuraspecten, werkzaamheden, procedures, regels en belangen. Ik ben contactueel en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Ik kan goed organiseren, waardoor het zowel voor mijzelf als voor anderen snel duidelijk is welke werkzaamheden gedaan moeten worden en waar welke relevante documentatie gevonden kan worden. Vanuit een overkoepelende visie ben ik in staat om mensen/afdelingen met elkaar te verbinden. Ik doe dit met veel dynamiek, maar houd ook de integriteit in het oog.

Een aantal ervaringen

bottlegreen
  • Het (her)inrichten van meerdere afdelingen HR, zowel voor wat betreft het beheersmatige deel (administratieve processen) als het beleidsmatige deel.
  • Het uitvoeren van alle voorkomende HR-advieswerkzaamheden.
  • Het begeleiden bij of uitvoeren van overnametrajecten, ontslagrondes en reorganisaties.
  • Het ontwikkelen en implementeren van functiehuizen.
  • Het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, zoals een beoordelingsbeleid, een opleidingsbeleid en een ziekteverzuimbeleid.
  • Het ontwikkelen en implementeren van HR-instrumenten, zoals een HR-cyclus met de HR-instrumenten beoordeling en functioneringsgesprekken, een opleidingsprogramma en een tool voor ziekteverzuimbeheersing.
  • Het toepassen van een interventiedrieluik voor de realisatie van een re-integratieprofiel met als doel de re-integratie van een zieke medewerker beter te laten verlopen.
Integraal HRM  image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers  image004  06 - 14 68 16 97  image005  iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  image006  www.integraalhrm.nl
Integraal HRM  
image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers  
image004  06 - 14 68 16 97  
image005  iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
image006  www.integraalhrm.nl