Wat Integraal HRM kan betekenen

Samen met u wordt gekomen tot de meest effectieve en efficiënte HR-oplossing passend bij de totale organisatie. Daarbij kan elk traject worden verzorgd: van het ontwikkelen, implementeren en updaten van HR-beleid en HR-instrumenten, het bedenken, toepassen en regelen van HR-interventies tot het (her)inrichten van een HR-afdeling.

HR-beleid

iconhrbeleid

Afhankelijk van uw behoefte kan Integraal HRM het totale HR-beleid of delen daarvan ontwikkelen, implementeren of updaten. Uitgangspunt voor Integraal HRM is dat het te ontwikkelen HR-beleid aansluit bij de doelstellingen, eisen en mogelijkheden van de totale organisatie. Daarnaast moeten de verschillende beleidsonderwerpen van het totale HR-beleid ook geïntegreerd zijn: ze moeten bij elkaar passen en als het ware dezelfde kant uitwijzen.

HR-instrumenten

Tools 256

HR-instrumenten zijn hulpmiddelen om het werken en samenwerken binnen organisaties te reguleren. Integraal HRM kan alle voorkomende HR-instrumenten ontwikkelen, implementeren of updaten en laat ze daarbij voortkomen uit het HR-beleid. De HR-instrumenten zullen dus dezelfde beleidsdoelen dienen en vanuit dezelfde stijl worden toegepast. Daarnaast houdt Integraal HRM ook rekening met de wederzijdse beïnvloeding en afhankelijkheid van de onderlinge HR-instrumenten, zodat ze elkaar bij de toepassing ervan niet zullen tegenwerken.

HR-interventies

Stop Clock 256

Een interventie is een actieve handeling om een probleem op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van coaching, een gerichte training, een loopbaanonderzoek of een outplacementtraject. Deze actieve handeling kan door Integraal HRM zelf worden bedacht en worden toegepast, echter zal in sommige gevallen de expertise van andere partijen ingezet moeten worden. Iedere interventie die wordt bedacht, toegepast of geregeld past binnen de organisatie en binnen het HR-beleid met bijbehorend instrumentarium.

HR-afdeling

iconhrafdeling

Integraal HRM kan een volledige administratieve HR-afdeling opzetten met personeelsdossiers, mutatieformulieren, checklists, arbeidsovereenkomsten, bevestigingsbrieven, procedures en een salarisverwerkingssysteem. Daarnaast kan ook een personeelshandboek ontwikkeld worden met daarin voornamelijk arbeidsvoorwaardelijke regelingen, maar ook procedures.
Integraal HRM  image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers  image004  06 - 14 68 16 97  image005  iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  image006  www.integraalhrm.nl
Integraal HRM  
image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers  
image004  06 - 14 68 16 97  
image005  iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
image006  www.integraalhrm.nl