Visie achter Integraal HRM

 
HR is een verzamelnaam voor alle activiteiten die een bijdrage leveren aan het bevredigend werken en samenwerken van mensen in arbeidsorganisaties. Een bevredigende situatie voor zowel de medewerkers als de organisatie ontstaat pas als de eisen en mogelijkheden van de medewerkers enerzijds en de eisen en mogelijkheden van de organisatie anderzijds in balans zijn. Om balans te verkrijgen of te behouden moet allereerst worden ingezien dat alle elementen van een organisatie één samenhangend geheel vormen. Als er bij het doorvoeren van een verandering namelijk geen rekening gehouden wordt met het effect van deze verandering voor alle andere elementen binnen een organisatie dan ontstaat er een verstoring in de balans. Deze verstoring kan voorkomen worden door te werken vanuit een integrale aanpak: een aanpak waarbij alle elementen als één samenhangend geheel worden bezien en waarbij ook gebruik wordt gemaakt van deze samenhang om tot een oplossing te komen.

Visie achter Integraal HRM

iconvisie

HR is een verzamelnaam voor alle activiteiten die een bijdrage leveren aan het bevredigend werken en samenwerken van mensen in arbeidsorganisaties.


Doelstelling van Integraal HRM

Radar 256

Integraal HRM heeft als doel het creëren of terug laten keren van de balans tussen de eisen en mogelijkheden van medewerkers enerzijds en de eisen en mogelijkheden van organisaties anderzijds en werkt daarbij volgens een integrale aanpak.

 Integraal HRM  image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers  image004  06 - 14 68 16 97   image005  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   image006  www.integraalhrm.nl
 Integraal HRM 
image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers 
image004  06 - 14 68 16 97  
image005  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
image006  www.integraalhrm.nl