Doelstelling van Integraal HRM

 

Integraal HRM heeft als doel het creëren of terug laten keren van de balans tussen de eisen en mogelijkheden van medewerkers enerzijds en de eisen en mogelijkheden van organisaties anderzijds en werkt daarbij volgens een integrale aanpak. Iedere vraag die aan Integraal HRM gesteld wordt zal vanuit een integrale benadering worden aangepakt en worden opgelost. Tijdens het traject wordt HR verbonden met alle andere disciplines binnen een organisatie, zodat met de uiteindelijke HR-oplossing een merkbaar effect wordt bereikt voor alle betrokkenen.

Visie achter Integraal HRM

iconvisie

HR is een verzamelnaam voor alle activiteiten die een bijdrage leveren aan het bevredigend werken en samenwerken van mensen in arbeidsorganisaties.


Doelstelling van Integraal HRM

Radar 256

Integraal HRM heeft als doel het creëren of terug laten keren van de balans tussen de eisen en mogelijkheden van medewerkers enerzijds en de eisen en mogelijkheden van organisaties anderzijds en werkt daarbij volgens een integrale aanpak.

 Integraal HRM  image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers  image004  06 - 14 68 16 97   image005  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   image006  www.integraalhrm.nl
 Integraal HRM 
image003  Rozemarijn 62 5091 DJ Oostelbeers 
image004  06 - 14 68 16 97  
image005  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
image006  www.integraalhrm.nl